INTERVIEWS

 

BEGELEIDE MEDITATIE

 

Ontspannen door middel van begeleide meditatie

Er zijn veel manieren om tot ontspanning te komen. Je kunt gaan wandelen, in bad gaan of je brengt een bezoek aan de sauna. Nog makkelijker is misschien wel gewoon in je stoel gaan zitten en kiezen voor een begeleide meditatie. Je vindt er een heel aantal op de website Hartenlicht. Door middel van een meditatie die voor je is ingesproken kom je tot rust. Je ontspant en je kunt alles loslaten. Door middel van de meditatie kom je in het hier en nu.

Een geleide meditatie vraagt geen enkele actie

Tijdens een begeleide meditatie hoef je niet hard aan de slag. Ga heerlijk zitten of liggen in een houding die voor jou comfortabel is. Dan begin je aan een van de begeleide meditaties. Het enige wat jij hoeft te doen is luisteren en alles loslaten. Probeer je alleen te focussen op de stem of de muziek. Soms is dit nog makkelijker dan zelfstandig mediteren. Nu heb je toch iets waar je je op kunt richten. Het gevolg van het beluisteren van een van de geleide meditaties is dat jouw intuïtie en jouw geest meer een geheel vormen. Je komt dichter bij je hart. Hierdoor maak je eerder de juiste keuzes.

Zoek een begeleide meditatie

Op de website Hartenlicht vind je verschillende geleide meditaties. Kijk welke jou aanspreekt. Wil je minder gestuurd worden door je gedachten? Schenk je graag wat aandacht aan stilte? Ruimte en liefde zijn woorden die je aanspreken? Kijk op de site en luister naar de geleide meditatie die jou mooi lijkt. Heb je vragen over de meditaties, dan mag je altijd contact opnemen. Annemieke staat graag voor je klaar.

Lees meer

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op