Ervaringen van anderen – Aurareading

Mijn aura Reading bij Annemieke was een hele verhelderende ervaring! Annemieke is erg rustig, vriendelijk, warm, open en daarbij praktisch. Alle dingen die zij ” doorkrijgt” weet zij op een handzame manier te vertalen naar jouw leven. Er vielen veel kwartjes en ik ging blij en ontspannen naar huis!

Wouthiera Crommelin – 59 jaar – Holistisch Ouder en kind coach

 

Gisteren mezelf een groot cadeau gegeven, ik ben bij Annemieke Rodenburg geweest voor een aurareading/healing. Al lang had ik losse puzzelstukjes (karaktertrekken, angst, zorgen, beelden uit een vorig leven), waar ik zelf niets van kon maken. Ik kon er geen geheel van maken. Annemiek heeft me geholpen alle losse stukjes bij elkaar te voegen. Ik voel me ….. heel, geheeld. Alles mag er nu zijn, het is goed zoals het is. Ik begrijp het nu, ik begrijp mezelf nu veel beter.

Baukje

 

Ik ben heel dankbaar voor de reading en ik vind het bijzonder hoe passend jij mij weer op mijn pad hebt gebracht. Het leven is weer een stuk lichter en leuker geworden!

Marloes – 28 jaar

 

De eerste keer dat ik bij Annemieke kwam wist ik niet goed wat te verwachten, via een vriendin was ik namelijk met haar in contact gekomen. Het is bizar hoe iemand die mij niet kent (en vooraf ook niets doorgesproken) via mijn energie en aura zoveel over mij kan vertellen; mijn sterke punten, valkuilen, energiebronnen en lekken, waar ik vandaan kom etc. Voor mij was dit een bevestiging van wie ik ben en wie en wat ik letterlijk uitstraal naar anderen. Hierdoor kon ik bepaalde zaken ook beter een plek geven en maak ik nu bewustere keuzes. Ik raadpleeg Annemieke eens in de zoveel tijd als ik twijfel of iets nu echt bij mij past en dus ook van binnen resoneert. Hier ben ik haar dan ook zeer dankbaar voor!

Willem Trip – 41 jaar – Management binnen Ahold Delhaize

 

Een aurareading bij Annemieke leidde bij mij ook tot een verlangen naar een aantal coachsessies bij haar. De readings zijn helder en dichtbij. Eigenlijk herken ik alles wat er gezegd wordt en biedt het me een mogelijkheid om steeds meer bij mezelf thuis te komen doordat ik dingen beter leer begrijpen. Ik kom er altijd dankbaar vandaan en er verschuift echt iets in mijn fundament.

Sarah 55 jr.

 

Al jaren leest Annemieke eens per jaar mijn aura. Haar lezingen hebben me in het leven bij de hand genomen, dingen zichtbaar gemaakt die mijn voetstappen steviger en lichter maken. Door de woorden van Annemieke herken ik mijn levenspad, begrijp ik de dingen waar ik tegen aanloop beter, zie ik patronen. Van hoog uit de lucht, als een vogel, zie je beter hoe alles met elkaar verbonden is en één geheel vormt. Annemieke schijnt licht op patronen die verborgen liggen.

Ik heb mijn opgroeiende zoon kunnen ondersteunen in zijn proces van volwassen worden, dankzij Annemieke haar readings van hem via mij, kon ik ingewikkelde gezag en machtspelletjes op een dieper niveau zien en trotseren. Ook in de vaak ondoorgrondelijke rolpatronen in mijn familie hebben woede en frustratie plaats gemaakt voor mildheid en begrip.

Het bijna-overlijden van mijn moeder leek ondragelijk, dankzij de reading, groeide acceptatie en hervond ik mezelf en ontstond er ruimte voor nieuw leven. Zoals wanneer een boom in de tuin omvalt en de schaduw onder haar takken opeens de volle zon krijgt, en van allerlei nieuwe gewassen de ruimte krijgen te ontkiemen.

Een aura reading vertelt me wat ik ten diepste al weet. Annemieke geeft woorden aan dingen in mijn leven die ik niet durf of ten volle kan geloven. Niets in mijn leven is meer zijn geld waard geweest dan de aura-readingen bij Annemieke.’

o n t w e r p e n a k e l e i

 

Eenmaal per jaar vraag ik Annemieke om een reading over de dan actuele thema’s en uitdagingen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat bevalt me erg goed. Ook omdat ik het niveau van haar reading hoog vind en zij op allerlei detailvragen antwoorden kan geven. Heel bijzonder. Daar kan ik dan weer een tijdje mee verder, want ik wil door.

Adriaan – 67 jaar

 

In de reading van Annemiek kon ik herkennen wat er in mij op dit moment speelt. Ik kreeg een kader waardoor ik mezelf en mijn beweegredenen beter kon begrijpen en respecteren. Ook liet de reading me zien wat mijn talenten zijn en wees het op het verlangen om ze in mijn werk tot uiting te laten komen. Ik kreeg concrete voorbeelden van werkvormen waar ik aangemoedigd werd om mijn talenten in te zetten coherent met mijn passie en verlangens. In plaats van piekeren over de aard van mijn gedachten werd door de duiding van Annemiek juist zichtbaar en voelbaar dat het OK is (en juist de bedoeling) om mijn innerlijke stem serieus te nemen en te honoreren. Het resultaat dat ik kreeg is meer zelf-begrip, meer zelf-respect, vertrouwen in mijn eigen waarneming van de werkelijkheid en extra moed voor het pad dat ik ga lopen. Verhelderend, raak, praktisch, inspirerend, aanmoedigend!

Serge – 47 jaar – Sales

 

In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren een reading bij jou mogen ontvangen. De helderheid waarmee jij mijn proces kon weergeven en aan kon geven hoe ik mijn weg kan vervolgen heeft me telkens geraakt. Het was niet alleen de (h)erkenning van waar ik me bevond op mijn levenspad die ik prettig vond, maar vooral de concrete aanwijzingen, oefeningen en suggesties die je mij meegaf om mijn zieleweg en ontwikkeling te stimuleren en volledig tot ontplooiing te laten komen.

Je oordeelloos aanwezig zijn en je precisie in formuleringen maakt dat ik telkens weer met nieuwe inzichten en hernieuwde kracht verder ga op mijn pad.

Ik beveel jou van harte aan aan iedereen die zijn zielenpad verder wil laten ontvouwen.

Jan Boesten – Filmmaker/ Therapeut/ 55+

 

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op