Ervaringen van anderen – Zakelijk

Door de drukte en focus op mijn werk had ik het gevoel alleen nog maar in mijn hoofd te zitten. Ik was ontevreden, erg vermoeid en kon geen contact meer maken met mijn gevoel. Door de aurareadings, coaching sessies en meditaties bij Annemieke heb ik mijn gevoel weer terug, heb ik weer contact met wie ik ben en leef ik weer vanuit mijn innerlijke regie. Het mediteren is nu voor mij een dagelijks ritueel wat mij helpt goed gefocust te blijven. Niet alleen in mijn werk, maar vooral ook op mijzelf. Ik ervaar veel minder stress. Ik heb inzicht gekregen in wat me niet meer dient en heb door deze veranderingen weer veel meer energie. Ik blijf één keer in de zes weken naar Annemieke gaan voor een soort onderhoud. Het helpt me op koers te blijven en goed voor mezelf te zorgen. Het is iedere keer weer verhelderend en inspirerend en werkt als een soort advies op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik ben dankbaar voor alle ontwikkelingen die het mij heeft gebracht.

Alan – 39 jaar

 

Ik vind je geweldig, dankjewel voor de mooie reading.
Ik heb de zakelijke adviezen meteen toegepast in de telefoontjes vandaag en in het mailtje.
Top, dit geeft energie en bespaard tijd.

Henk-Jan

 

De eerste keer dat ik bij Annemieke kwam wist ik niet goed wat te verwachten, via een vriendin was ik namelijk met haar in contact gekomen. Het is bizar hoe iemand die mij niet kent (en vooraf ook niets doorgesproken) via mijn energie en aura zoveel over mij kan vertellen; mijn sterke punten, valkuilen, energiebronnen en lekken, waar ik vandaan kom etc. Voor mij was dit een bevestiging van wie ik ben en wie en wat ik letterlijk uitstraal naar anderen. Hierdoor kon ik bepaalde zaken ook beter een plek geven en maak ik nu bewustere keuzes. Ik raadpleeg Annemieke eens in de zoveel tijd als ik twijfel of iets nu echt bij mij past en dus ook van binnen resoneert. Hier ben ik haar dan ook zeer dankbaar voor!

Willem Trip – 41 jaar – Management binnen Ahold Delhaize

 

In de reading van Annemiek kon ik herkennen wat er in mij op dit moment speelt. Ik kreeg een kader waardoor ik mezelf en mijn beweegredenen beter kon begrijpen en respecteren. Ook liet de reading me zien wat mijn talenten zijn en wees het op het verlangen om ze in mijn werk tot uiting te laten komen. Ik kreeg concrete voorbeelden van werkvormen waar ik aangemoedigd werd om mijn talenten in te zetten coherent met mijn passie en verlangens. In plaats van piekeren over de aard van mijn gedachten werd door de duiding van Annemiek juist zichtbaar en voelbaar dat het OK is (en juist de bedoeling) om mijn innerlijke stem serieus te nemen en te honoreren. Het resultaat dat ik kreeg is meer zelf-begrip, meer zelf-respect, vertrouwen in mijn eigen waarneming van de werkelijkheid en extra moed voor het pad dat ik ga lopen. Verhelderend, raak, praktisch, inspirerend, aanmoedigend!

Serge – 47 jaar – Sales

 

Eenmaal per jaar vraag ik Annemieke om een reading over de dan actuele thema’s en uitdagingen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat bevalt me erg goed. Ook omdat ik het niveau van haar reading hoog vind en zij op allerlei detailvragen antwoorden kan geven. Heel bijzonder. Daar kan ik dan weer een tijdje mee verder, want ik wil door.
Adriaan

De coachsessies bij Annemieke helpen mij om beter voor mijzelf te zorgen. Ze laat me zien dat mijn hoofd veel te vaak de regie heeft en dat ik daardoor stress creëer. De weg naar mijn innerlijke regie, meer vanuit mijn hart en intuïtie, wordt steeds zichtbaarder. Dat is een hele waardevolle ontdekking die goed van pas komt in mijn werk, maar ook in mijn privé.

anoniem

 

De Stilte was een onmisbare steun in een periode van diepe rouw en houdt me staande in een zeer veeleisende werkomgeving. De Stilte ervaren en onderzoeken in de energie van een groep, maken de stiltedagen en -retraites van Annemieke voor mij zo bijzonder. Het helpt mij dieper te komen dan thuis alleen mediterend. En hoe heerlijk is het om één of zelfs vijf dagen, compleet en liefdevol verzorgd en in een inspirerende omgeving, alle aandacht voor jezelf te mogen hebben?!

Hans – Directeur

 

De stilte is oorverdovend. Misschien verwacht je saaie dagen, maar niets is minder waar. Annemieke en Denise zorgen voor een passend programma wat je in de stilte brengt. De stilte doet wat met je: net wat je nodig hebt op dat moment. Voor mij is dat voornamelijk spirituele groei. Andere deelnemers hebben weer hun eigen pad. Je zult geraakt zijn, net als ik. Iedere keer weer trouwens, dit was mijn zesde retraite.

Arjan – 43 jaar

 

Ik vond de stilteretraite geweldig. Ik kwam herboren thuis en voel de rust en warmte nawerken. Het programma zat goed in elkaar, mooie locatie uitstekend eten fijne begeleiding. Dank je wel!

Gonneke Campen – Directeur

 

In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren een reading bij jou mogen ontvangen. De helderheid waarmee jij mijn proces kon weergeven en aan kon geven hoe ik mijn weg kan vervolgen heeft me telkens geraakt. Het was niet alleen de (h)erkenning van waar ik me bevond op mijn levenspad die ik prettig vond, maar vooral de concrete aanwijzingen, oefeningen en suggesties die je mij meegaf om mijn zielenweg en ontwikkeling te stimuleren en volledig tot ontplooiing te laten komen.
Je oordeel loos aanwezig zijn en je precisie in formuleringen maakt dat ik telkens weer met nieuwe inzichten en hernieuwde kracht verder ga op mijn pad.

Ik beveel jou van harte aan iedereen die zijn ziele pad verder wil laten ontvouwen.

Jan Boesten – Filmmaker/ Therapeut/ 55+

 

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op