STILTE RETRAITE​

Stilte Retraite 20 t/m 24 juli 2024 op Samaya

Stilte Retraite 2 t/m 6 januari 2025 op Samaya

Silte weekend 21 t/m 23 juni op de Hoorneboeg

“STILTE MAAKT JE HOOFD LEEG EN JE HART WAKKER”

De stilte maakt je hoofd leeg en je hart wakker, je ziel komt weer tot leven. De Stilte Retraite is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei, bezieling en verdieping, aan minder hoofd en meer hart, aan een betere afstemming en meer balans. In de stilte kun je jezelf weer verstaan, waardoor je de regie weer over jezelf en je eigen leven kunt nemen. Diep vanbinnen weet je meer dan je denkt, daarom borrelen uit de stilte vele inzichten naar boven. Door de diepe liefde waar het je naar toe leidt heelt het vele angsten en wonden.

Met een groep in stilte gaan maakt het veld van stilte sterker, waardoor je makkelijker en dieper in de stilte kunt komen. Je komt in contact met iets dat groter is dan jezelf, dat uitstijgt boven al je oordelen, angsten, conflicten, onzekerheid en andere stress. Het spreekt je kracht en je vertrouwen aan. Diepere lagen van bewustzijn worden aangeraakt en brengen je intense ervaringen van liefde, heelheid en nieuwe dimensies. Je voelt je weer verbonden met alles.

Let op!! De organisatie voor de retraites op de Hoorneboeg zijn in handen van De Hoorneboeg. Voor meer informatie en opgave https://www.dehoorneboeg.nl/silent-sundays-specials-midweek/   (https://www.dehoorneboeg.nl/silent-sunday-meerdaagsen/)

“IK VOND DE STILTE RETRAITE GEWELDIG. IK KWAM HERBOREN THUIS EN VOEL DE RUST EN WARMTE…”

PROGRAMMA

Tijdens de Stilte Retraite volgen we een programma wat je helpt steeds dieper in je stilte af te dalen. Vroeg in de ochtend doen we yoga, ontspanningsoefeningen en een meditatie. Door de dag heen komen we steeds weer samen voor verschillende meditaties en stilte/inzicht/transformerende oefeningen.

Je kunt je verheugen op de mooie locatie “Samaya” met haar prachtige tuin met oude bomen en een labyrint. Ook maken we twee keer een stiltewandeling in de omgeving. Naast het gezamenlijke programma is er tussendoor  ruimte voor jezelf om het labyrint te lopen, een extra (dans) meditatie te doen, een vuurtje te maken, te boetseren, mandala’s te kleuren of een massage of healing te nemen. In de loop van de vijfde dag doorbreken we de stilte. Na een deelronde sluiten we de retraite af met een klein ritueel.

In verband met de opbouw van de stilte en het gezamenlijke stilteveld wat ontstaat, is het de bedoeling dat iedereen aan het gezamenlijke programma deelneemt. Het is daarom ook niet mogelijk om de retraite later te starten of eerder te beëindigen.

Start om 10.15 – einde retraite rond 16.00 uur.

Kosten*: Ik hanteer twee prijzen om de retraite voor iedereen mogelijk te maken:  € 914,- (o.v.b.) of € 825,- (o.v.b.) waarvan € 700,95,- voor maaltijden en verblijf. Het bedrag is incl. 4 overnachtingen, toeristenbelasting, vegetarisch en biologische maaltijden, onbeperkt koffie/thee, materialen, schoonmaak en begeleiding.

Als je meer te besteden hebt kies dan voor het hoge bedrag zodat mensen met minder inkomen ook mee kunnen doen.

*Toeslag voor een 1 persoonskamer: € 85,- voor 4 nachten. Alle kamers (1 en 2 persoons) hebben een eigen douche en wc.

De Stilte Retraite vindt plaats op conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Omringd door maïsvelden, weilanden en fruitbomen ligt het net onder Utrecht. Voor wie alvast een kijkje wil nemen, kijk op: www.samaya.nl.
Op verzoek kun je van de bushalte worden opgehaald.

Lees de annuleringsvoorwaarden.

Lees meer

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op