STILTE DAG 

 15 juni.

14 sept., 5 okt., 23 nov., 14 dec.

(Op Samaya, Werkhoven)

“STILTE IS ALS EEN TUIN,
ALS HET NIET WORDT ONDERHOUDEN GROEIT ER OVERAL ONKRUID”.

Heerlijk een dagje voor jezelf en met jezelf in stilte doorbrengen. Door het snelle tempo in ons leven vergeten we vaak om ons af te stemmen op onszelf. We gaan dan leven vanuit ons hoofd en we vergeten wie we werkelijk zijn en wat we echt van binnenuit willen. De bezieling dooft en we verliezen de essentie van ons leven uit het oog. Dit brengt spanning en disbalans. Ervaar hoe bevrijdend het is om een dag zonder smartphone door te brengen.

In stilte kunnen we tot rust komen. De wijsheid van ons hart neemt het over van al onze gedachten en twijfels. Verbinding met ons lichaam en de aarde zorgt voor balans en stevigheid. Stilte brengt focus, het maakt ons mindful. De drukte die we toelaten in ons dagelijks leven wordt in de stilte transparant en relatief. Onze prioriteiten verschuiven naar meer wezenlijke dingen die meer verdieping, groei en tevredenheid brengen.

Een Stilte Dag is voor iedereen die innerlijke rust zoekt door mindfulness, die op zoek is naar verdieping en bezieling, naar contact met het hart, om de basis van stilte te onderhouden en die benieuwd is naar wat de stilte voor een boodschap heeft. Ook kun je een Stilte Dag bijwonen als voorproefje op de Stilte Retraite.

“WAT IS HET TOCH HEERLIJK EN BELANGRIJK OM MIJZELF ZO AF EN TOE EEN DAG STILTE TE GUNNEN. EVEN ALLES WEER ORDENEN, CONTACT MET…”

PROGRAMMA

Vanaf 9.30 uur staat de koffie en de thee klaar. We starten om 10.00 uur met een korte uitleg, yoga, stilte oefening en een meditatie om zo een basis voor stilte te leggen.
Na de lunch maken we een wandeling in stilte. In de namiddag doen we opnieuw een meditatie en sluiten we om 17.45 af.

Tussendoor is er tijd voor jezelf, waarin je kunt genieten van de grote tuin, mandala’s kleuren, boetseren, schrijven, labyrint lopen of uitrusten en genieten van de fijne stille sfeer van deze mooie locatie.

Ervaring met yoga en meditatie is niet nodig. Op deze dag praten of lezen we niet en gaat je smartphone uit. Door samen in stilte te zijn wordt het stilteveld krachtiger. We krijgen daardoor makkelijker toegang tot onze stilte.

Kosten:  € 117,- of €127,- (wat past bij jouw inkomen) incl. biologisch/vegetarische lunch, koffie/thee/lekkers/fruit en materiaal. Een 3-rittenkaart kost  € 321,- of €351,- (wat past bij jouw inkomen) en is een jaar geldig.  Voordelen: goedkoper en het motiveert vaker je stilte te onderhouden. 

Locatie: conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Je kunt van de bushalte worden opgehaald.
Het is mogelijk vóór of na de Stilte Dag op deze mooie plek te overnachten. Neem daarvoor contact op met de receptie van Samaya 0343-552332.

Lees de annuleringsvoorwaarden.

Lees meer

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op