VERDIEPINGSGROEP

Het is mogelijk om een periode deel te nemen aan een verdiepingsgroep. Als deelnemer stap je in met een eigen leerdoel waarvan je het fijn vindt om daar met de steun van de groep aan te werken. Met een leerdoel wordt bedoeld; iets wat je aandacht vraagt omdat het je ontwikkeling in de weg staat of juist bevorderen kan. Voorbeelden van een leerdoel kunnen zijn: jezelf durven neerzetten, een belemmerend patroon doorbreken, meer veiligheid in jezelf ontwikkelen, wat wil ik? etc. Één keer in de 6 weken komen we een ochtend samen. We ondersteunen en inspireren elkaar in de ontwikkeling van ons leerdoel middels uitwisseling, oefeningen en opdrachten en via korte readings met daarin advies en helderheid die ik per persoon zal geven. Ieder kan leren van elkaars proces. De groep is niet voor niets samengebracht. Een respectvolle, veilige, humorrijke en verbonden sfeer staat bij deze ochtenden voorop.
De groep bestaat uit max. 4 personen. We beginnen en eindigen de ochtend met een korte meditatie. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3) kan er een groep starten. Je kunt ook op verzoek zelf een groepje van 4 personen vormen om een verdiepingsgroep te starten.

Je stapt voor zeven keer in. Daarna kijken we wat de behoefte van de groep is en kunnen we de bijeenkomsten stoppen of verlengen.

Prijs
€ 625,-

Tijd
10.00 tot 13.00 uur

Locatie
Rijsenburgselaan 11 in Driebergen.

“DE VERDIEPINGSGROEP IS ENORM ONDERSTEUNEND VOOR MIJN PROCES. NAAST DE INZICHTEN EN GOEDE…”

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op