Aurareading in het bedrijfsleven

Hartenlicht biedt aurareadings voor executives en andere leidinggevenden voor helderheid en inzichten op persoonlijk en zakelijk gebied. Soms kom je via denken, analyses en gesprek niet tot de gewenste helderheid en oplossingen voor bepaalde zaken en keuzes. Een aurareading kan dan helderheid geven omdat het vanuit een andere ingang kijkt.

“DE INTUÏTIE IS EEN GODSGESCHENK, DE RATIO EEN DIENAAR; ERGENS IN DE TIJD ZIJN WE DE DIENAAR GAAN AANBIDDEN EN HET GESCHENK VERGETEN.”
“DOOR DE DRUKTE EN FOCUS OP MIJN WERK HAD IK HET GEVOEL ALLEEN NOG MAAR IN MIJN HOOFD TE ZITTEN…”

Aurareading

Een aurareading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via de intuïtie. Intuïtie is een belangrijke bron van informatie omdat het gebruik maakt van ons directe weten wat meer verbonden is aan de rechterhersenhelft. Ons cognitieve brein wat ons aanstuurt tot denken bevindt zich in de linkerhersenhelft. Het nadeel van denken is dat het altijd gekleurd is door invloeden van buitenaf, opvoeding, maatschappij, maar vooral ook door onze eigen emotionele lagen zoals angst en controle. Angst en controle zorgen voor ruis op de lijn. Dit kan geheel onbewust gebeuren. Door via de intuïtie te kijken, zoals bij een aurareading, omzeil je het denken waardoor we kunnen putten uit een veel groter reservoir van pure kennis en zuiver weten. Letterlijk vanuit het Latijn betekent intuïtie -innerlijk zien. Een aurareading kan antwoorden geven op de meest uiteenlopende vragen op het gebied van werk en privé bijvoorbeeld over de koers van het bedrijf, de groei van het bedrijf, problemen met het functioneren van medewerkers, maar ook over leiderschap, onzekerheid, vitaliteit, controle etc. Haarfijn kan het uiteenzetten welke patronen een rol spelen in iemands leven of binnen een bedrijf, welk (nadelig) effect ze hebben en wat er nodig is om ze te doorbreken of zaken te verbeteren. Veel mensen ervaren de informatie via een aurareading, als een bevestiging van iets wat ze onbewust al ergens wisten. Alsof je diep vanbinnen (op zielsniveau of vanuit je eigen kern) herkent wat er wordt gezegd. Je weet dan niet alleen via je ratio dat het klopt, maar je voelt ook diep van binnen dat het klopt en dat versterkt je overtuiging, je vertrouwen en de moed om ernaar te handelen. Bel gerust voor verdere informatie!

Tarief:

Executive Reading privé € 180,- excl. btw.
Zakelijk € 250,- per uur excl. btw.

Een sessie duurt rond de 1,5 uur. Mocht de sessie langer dan 2 uur duren dan reken ik daar € 15,- excl. btw extra per kwartier voor. In sommige gevallen is een (korte) telefonische reading mogelijk. (Bij afmelding om welke reden dan ook korter dan 48 uur van te voren moet ik helaas het hele consult in rekening brengen.)

“MIJN AURA READING BIJ ANNEMIEKE WAS EEN HELE VERHELDERENDE ERVARING! ANNEMIEKE IS…”

Coaching naar essentie

Wil je structurele ondersteuning bij jouw groei naar authenticiteit, naar eigen regie over je leven, je eigen potentieel en
pad helder krijgen? Ben je op zoek naar meer balans, vrijheid en ontspanning? Wil je jezelf bevrijden uit je hoofd en weer in contact komen met je gevoel en je hart? Opnieuw bezieling en enthousiasme ervaren in wat je doet en wat je ervaart? Met een coachsessie kijk ik met je mee via gesprek, reflectie en korte specifieke aurareadings. Soms doen we een kleine oefening of meditatie die volledig op jou is afgestemd om je verder te ondersteunen. Deze persoonlijke oefening of meditatie krijg je samen met de korte aurareadings mee (digitaal of cd.). Thuis kun je daarmee verder aan de slag zodat je echt kunt integreren. Iedere keer kijken we naar de vruchten van de vorige sessie en naar wat je volgende stappen zijn. Door het gebruik van aurareadings is de coaching heel specifiek en verfijnd afgestemd op jou en je ontwikkeling en daardoor efficiënt. De coachings zorgen ervoor dat je goed op koers blijft en stimuleren je om echt ruimte te maken voor je innerlijke en persoonlijke groei. In samenspraak kijken we om de hoeveel tijd we afspreken.

Kosten

Executive Reading privé €180 excl. btw
Zakelijk €250 excl. btw

Een sessie duurt rond de 1,5 uur. Mocht de sessie langer dan 2 uur duren dan reken ik daar € 15,- extra per kwartier voor.

(Bij afmelding, om welke reden dan ook, korter dan 48 uur van te voren, moet ik helaas het hele consult in rekening brengen).

“DE COACHING MET ANNEMIEKE HEEFT TOT NU TOE ONTZETTEND VEEL VOOR MIJ BETEKEND. ELKE KEER LAAT …”

Stiltedag

In de stilte kunnen we tot rust komen. Niet meer doorhollen, maar even pas op de plaats. De vernauwing die stress en volle agenda’s kunnen geven, kan zich in de stilte weer ontspannen en maakt ons beeld weer breder en overzichtelijker, waardoor dingen helder worden. De wijsheid van ons hart neemt het over van al onze gedachten en twijfels. De stress die we toelaten in ons dagelijks leven wordt in de stilte transparant en relatief. Onze prioriteiten verschuiven naar meer wezenlijke dingen die meer verdieping, groei, succes en tevredenheid brengen, maar ook meer efficiëntie. Stilte brengt ons terug bij onze innerlijke leider en daarmee bij de juiste keuzes en bij meer balans en ontspanning. Bijna maandelijks geeft Hartenlicht Stilte Dagen (zie Stilte Dagen). Ook is het mogelijk een stiltedag aan te vragen speciaal voor o.a. het bedrijf, voor een afdeling, als investering in de vitaliteit en kwaliteit van de medewerkers. Ook origineel als kerstgeschenk! Uiteraard is het ook mogelijk een weekend of meerdaagse Stilte Retraite te organiseren.

“WAT IS HET TOCH HEERLIJK EN BELANGRIJK OM MIJZELF ZO AF EN TOE EEN DAG STILTE TE GUNNEN. EVEN ALLES WEER…”

Trainingen voor het bedrijfsleven

Hartenlicht organiseert trainingen op maat voor uw bedrijf of afdeling. We kijken samen welke training kan bijdragen aan de groei of verbetering van uw medewerkers en daarmee aan de groei van uw bedrijf. Ook biedt Hartenlicht een training op maat speciaal voor leidinggevende en executives. Werkdruk, verantwoordelijkheid, en goed leidinggeven is niet altijd makkelijk. In het werk kun je jezelf tegen komen als leidinggevende, maar ook als persoon achter de leidinggevende met bepaalde onzekerheden, stress of te weinig zelfcare. Ook de balans houden tussen geven en nemen en werk en privé vraagt om een goed contact met jezelf en trouw zijn aan de innerlijke regie. Goed leiderschap begint bij een goede leider zijn voor jezelf en dat betekent;

  • De juiste prioriteiten stellen.
  • Durven luisteren naar jezelf.
  • Zorg voor en daardoor controle over je eigen emoties.
  • Goede zorg voor jezelf (Fysiek en geestelijk).
  • Grenzen bewaken. (Gezonde werkdruk).
  • Goede samenwerking tussen hoofd en hart, tussen controle en vertrouwen.
  • Balans houden tussen buiten; manifesteren en afstemmen op de ander en binnen; mediteren en afstemmen op je innerlijke leider.

Kortom een goed leider zijn voor jezelf betekent op een gezonde manier leidinggeven aan je eigen talenten, je eigen wijsheid, je grenzen en emoties en aan je eigen functioneren. Wanneer je dit kunt, ben je in staat om op een vriendelijke, eerlijke open en efficiënte manier zorg te dragen voor je bedrijf en je medewerkers. Een goed contact met jezelf zorgt voor een goed contact met je medewerkers. Je bent immers echt aanwezig en verbonden en dat brengt verbinding. Een goede verbinding met elkaar maakt dat iedereen betrokken is en daardoor het beste van zichzelf geeft. Een natuurlijk gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt dan de vruchtbare bodem van het bedrijf. Bovendien zorgt de juiste afstemming met jezelf voor authentiek leiderschap. Je eigen juweel in de grote schat herkennen. Jouw uniekheid is het grootste geschenk wat je hebt te geven. Het is je hoogste potentie en onderscheid je van anderen. Dat maakt je dus van hoge kwaliteit en originaliteit. Dit hoeft niet direct een product te zijn het kan ook iets zijn wat jij bijdraagt vanuit de mens die je bent vanuit hart en ziel. In de training zal er gewerkt worden met zelfanalyse, meditatie, herkennen van de innerlijke leider, de stem van het lichaam als wegwijzer en van controle (hoofd-denken) naar vertrouwen (hart-weten). Bel gerust voor verdere informatie!

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op