AURAREADING

Een aurareading laat zien waar je op dit moment staat in je leven. Het geeft inzicht in welke ontwikkelingen op dit moment in jou gaande zijn en welke volgende stappen er gemaakt willen worden. Daarnaast kan het ook inzicht geven in fysieke, emotionele en geestelijke patronen/klachten en in vragen die je hebt rondom werk, kinderen en opvoeding, zwangerschap, relaties, familiepatronen etc. Ik kijk altijd op een praktische manier wat je nodig hebt om weer vrijer verder te kunnen.

Zittend tegenover elkaar lees ik met mijn ogen dicht vanuit afstemming jouw energie. Ik neem als het ware een kijkje in jouw onderbewustzijn. Jij kunt lekker ontspannen en luisteren. De reading wordt voor je opgenomen zodat je het kunt naluisteren. We zijn allemaal onderweg op ons pad. De informatie die gegeven wordt is altijd liefdevol, vrij van oordeel en met een diep respect voor jouw groei en jouw pad. Indien nodig kun je een vervolgsessie boeken voor extra begeleiding bij datgene wat de reading je heeft aangereikt.

Naast een aurareading voor jezelf, kun je ook komen voor:

  • Een reading voor je kind: denk aan moeilijk gedrag, slaapproblemen, schoolproblemen, angsten, “autisme” etc.
    Je kind hoeft niet mee.
  • Een relatiereading voor vragen over de relatie. Hiervoor kom je samen met je partner, maar alleen kan ook.
  • Een bedrijfsreading voor vragen over je bedrijf zoals: waarom loopt het bedrijf niet goed? Wat is de volgende stap
    naar groei? Volg je nog de juiste route? Hoe ontwikkel je je leiderschap? Zie voor meer informatie bij “Zakelijk”.

Kosten

Persoonlijk consult €150 of €170 incl. btw. (naar inkomen)
Laag inkomen €120 incl. btw (student of bijstandsniveau)
Executive Reading privé €180 excl. btw
Zakelijk €250 per uur excl. btw

Een sessie duurt rond de 1,5 uur. Mocht de sessie langer dan 2 uur duren dan reken ik daar € 15,- extra per kwartier voor. In sommige gevallen is een (korte) telefonische reading mogelijk.

(Bij afmelding, om welke reden dan ook, korter dan 48 uur van te voren, moet ik helaas het hele consult in rekening brengen).

“MIJN AURA READING BIJ ANNEMIEKE WAS EEN HELE VERHELDERENDE
ERVARING! ANNEMIEKE IS ERG RUSTIG, VRIENDELIJK, WARM, OPEN EN…”

Aurareading als ondersteuning voor jouw persoonlijke- en spirituele groei.

Een aura reading laat je zien wie je bent en waar je staat op je pad. Waar je nog meer in balans mag komen en hoe je meer in je eigen essentie kunt ontwaken. Het kan antwoorden geven op de meest uiteenlopende vragen op het gebied van werk en privé. Een aura reading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via afstemming en intuïtie. Door Intuïtief waar te nemen omzeil je het denken waardoor we kunnen putten uit een veel groter reservoir van pure kennis en zuiver weten. Letterlijk vanuit het Latijn betekent intuïtie -innerlijk zien.

Meerdere aura readings per jaar

Omdat een aura reading zoveel inzicht geeft over jezelf, je pad, je emoties en patronen komen veel mensen meerdere keren per jaar. Ze gebruiken de aurareading om steeds goed afgestemd te blijven op zichzelf en hun eigen pad. Zo kan een aurareading heel specifiek een gids zijn bij jouw persoonlijke groei en je spirituele pad. Een vervolgsessie naar aanleiding van een aurareading is ook mogelijk. Zo kun je onder begeleiding verder aan de slag met wat de aura reading je vertelde.

Een aura reading voor je kind

Je kunt ook een aurareading afspreken wanneer je vragen hebt over je kind. Het is hierbij niet nodig dat je zoon of dochter meekomt. Middels een aurareading kun je gaan begrijpen wat er in je kind omgaat, waarom het bepaalde moeilijkheden of patronen heeft, hoe je als ouder daar het beste mee om kunt gaan en wat het kind nodig heeft. Ook komt er meestal naar voren wat het kind de beide ouders spiegelt.

Lees meer

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op