AURAREADING

Een aurareading laat zien waar je op dit moment staat in je leven. Het geeft inzicht in welke ontwikkelingen op dit moment in jou gaande zijn en welke volgende stappen er gemaakt willen worden. Daarnaast kan het ook inzicht geven in fysieke, emotionele en geestelijke patronen/klachten en in vragen die je hebt rondom werk, kinderen en opvoeding, zwangerschap, relaties, familiepatronen etc. Ik kijk altijd op een praktische manier wat je nodig hebt om weer vrijer verder te kunnen.

Zittend tegenover elkaar lees ik met mijn ogen dicht vanuit afstemming jouw energie. Ik neem als het ware een kijkje in jouw onderbewustzijn. Jij kunt lekker ontspannen en luisteren. De reading wordt voor je opgenomen zodat je het kunt naluisteren. We zijn allemaal onderweg op ons pad. De informatie die gegeven wordt is altijd liefdevol, vrij van oordeel en met een diep respect voor jouw groei en jouw pad. Indien nodig kun je een vervolgsessie boeken voor extra begeleiding bij datgene wat de reading je heeft aangereikt.

Aurareading om te zien waar je staat in het leven

Wil je inzicht in jezelf of in bepaalde patronen of situaties kom dan eens langs voor een aurareading. Een aura reading laat je zien wie je bent en waar je staat op je pad. Waar je nog meer in balans mag komen en hoe je meer in je eigen essentie kunt ontwaken.
Het kan antwoorden geven op de meest uiteenlopende vragen op het gebied van werk en privé.
Een aura reading is het vertalen van de informatie, de antwoorden en oplossingen, die in het onderbewustzijn bij iemand al aanwezig zijn. Dit gaat via afstemming en intuïtie. Door Intuïtief waar te nemen omzeil je het denken waardoor we kunnen putten uit een veel groter reservoir van pure kennis en zuiver weten. Letterlijk vanuit het Latijn betekent intuïtie -innerlijk zien.

Ontspannen tijdens aura reading

Tijdens de aurareading zit Annemieke tegenover je en leest als het ware met haar ogen dicht jouw energie. Zo neemt Annemieke een kijkje in jouw onderbewustzijn. Je hoeft zelf niets te doen behalve lekker ontspannen en luisteren. Omdat de reading voor je wordt opgenomen, kun je deze later op je gemak nog eens naluisteren. Alle informatie wordt liefdevol aan jouw overgedragen en dient jouw groei en balans. Liefde, acceptatie en respect zijn belangrijke sleutelwoorden bij iedere sessie. Een vervolgsessie is ook mogelijk. Misschien wil je, onder begeleiding, verder aan de slag met wat de reading je vertelde.

Een aura reading is er voor iedereen

Je kunt voor jezelf een aura reading afspreken, maar ook kun je een afspraak maken als het gaat om je relatie of als je vragen hebt over je kind. Het is hierbij niet noodzakelijk dat je zoon of dochter meekomt. Ook kan een aurareading vragen beantwoorden die je hebt over je bedrijf. Een aurareading kan eigenlijk op alle gebieden inzicht geven.

Lees meer

Naast een aurareading voor jezelf, kun je ook komen voor:

  • Een reading voor je kind: denk aan moeilijk gedrag, slaapproblemen, schoolproblemen, angsten, “autisme” etc.
    Je kind hoeft niet mee.
  • Een relatiereading voor vragen over de relatie. Hiervoor kom je samen met je partner, maar alleen kan ook.
  • Een bedrijfsreading voor vragen over je bedrijf zoals: waarom loopt het bedrijf niet goed? Wat is de volgende stap
    naar groei? Volg je nog de juiste route? Hoe ontwikkel je je leiderschap? Zie voor meer informatie bij “Zakelijk”.

Kosten

Persoonlijk consult €150 incl. btw
Laag inkomen €120 incl. btw
Executive Reading privé €180 excl. btw
Zakelijk €250 excl. btw

Een sessie duurt rond de 1,5 uur. Mocht de sessie langer dan 2 uur duren dan reken ik daar € 15,- extra per kwartier voor. In sommige gevallen is een (korte) telefonische reading mogelijk.

(Bij afmelding, om welke reden dan ook, korter dan 48 uur van te voren, moet ik helaas het hele consult in rekening brengen).

“MIJN AURA READING BIJ ANNEMIEKE WAS EEN HELE VERHELDERENDE
ERVARING! ANNEMIEKE IS ERG RUSTIG, VRIENDELIJK, WARM, OPEN EN…”

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op

4 + 3 =