Ervaringen van anderen – Cursus

Ik ervaar Annemieke als helder en intuïtief waardoor de oefeningen en persoonlijke huiswerkopdrachten van de cursus steeds precies aansluiten bij wat ik nodig heb.

Annemieke heeft een diep weten dat geaard is. Hierdoor heb ik de cursus niet als zweverig ervaren terwijl we wel met energie werken.

De cursus gaf me een anker en dieper vertrouwen in mijn eigen weten en intuïtie.

Annemieke gaf aandacht en ondersteuning op de hobbels die ik onderweg tegenkwam. Hierdoor kon ik transformeren in mijn eigen kracht.

Chantal Goossens, 46 jaar, docent aan de opleiding tot Stembevrijder’

 

Na ruim een jaar verdiepen in mezelf kijk ik terug op een waardevolle ontwikkeling van verrijking, verzachting en inzicht. Ik ervaar meer rust, meer zelfvertrouwen en ruimte voor mijn eigen leven. De vorm van de cursus helpt om intuïtieve bewustwording en meditatie toe te passen in de dagelijkse routine. De groepsdynamiek geeft steun, reflectie en plezier met gelijkgestemden, ieder op z’n eigen pad. Annemieke creëert een setting waarin groei mogelijk is. Een warme sfeer, ruimte voor kwetsbaarheid en ontdekken, liefdevolle reflectie en humor. Door haar ervaring en persoonlijkheid geeft zij de mooiste oefeningen en voorbeelden passend bij het moment en de groep. Voor mij een spirituele reis met een reisleidster die nieuwe, onontdekte werelden toegankelijk maakt.

Maartje – 39 jaar

 

De cursus Veiligheid en Intuïtie heeft mij dieper in contact gebracht met de subtiele laag in mij die gevoelig is en van waaruit ik dingen intuïtief weet. De meditaties hebben me geleerd dat we oneindig veel ruimer zijn dan we denken en dat liefde en vertrouwen winnen van angst.

Wat fijn is aan deze cursus en aan Annemieke, is dat het zo dicht bij de grond blijft, eenvoudig, toegankelijk. Annemieke heeft de gave om je iets op te tillen en je in contact te brengen met grootse zaken als liefde, vertrouwen en ruimte en het ook heel gewoon te houden. Dat gaf mij de ruimte om haar blindelings te volgen.

Anoniem.

 

De cursus ‘verdiepen in jezelf’ was voor mij als een prachtige reis. Ik ben er vol ingestapt, en als een innerlijk rijker mens uitgekomen. Ik heb rust, kracht en vertrouwen gevonden in mezelf. Annemieke heeft een diepe verbondenheid in de groep gecreëerd, waardoor de deelnemers zich helemaal konden openen voor alles wat langskwam. De waardevolle wijze lessen zal ik voor altijd bij me dragen.

Lisselotte Maas, 42 jaar, ondernemer

 

Cursus Verdiepen in jezelf 1 en 2

Ik heb geleerd om van mijzelf te houden, mijzelf serieus te nemen en op mijzelf te vertrouwen.
En… dat er meer is dan wat we kunnen beredeneren, weet ik al mijn hele leven lang. Maar om het “spirituele” te durven integreren in het “gewone leven,” dat lukte me maar niet.
Door de verschillende intense en spirituele ervaringen tijdens de cursus, ben ik zover om het allemaal zonder reserves toe te laten, om erin te geloven, erop te vertrouwen en om ernaar te leven.

Dank aan Annemieke, die dat allemaal gefaciliteerd en begeleid heeft. Haar nuchterheid maakt dat ze haar heel bijzondere intuïtie op een juiste manier weet te gebruiken. Het heeft mij veel gegeven, ik kan er een hele tijd mee vooruit.

Mariëtte

 

De cursus bij Annemieke heeft me geholpen om te ervaren dat ik een rijke innerlijke wereld heb voorbij mijn gedachten en dat ik daarop mag vertrouwen en ernaar mag luisteren. Door meditaties was ik in staat om te zakken in mijn lijf en tijdens de oefeningen kreeg ik inzichten en ingevingen ter uitdrukking van mijn intuïtie. Het delen daarvan met anderen, en merken dat het resoneert bij de luisteraar, gaf me het vertrouwen om mijn intuïtie serieus te nemen.

Voor de cursus had ik een instelling van “ik zou moeten mediteren” en had ik een oordeel over mezelf als ik het deed (of niet deed). Door oefeningen tijdens de cursus heb ik werkelijk kunnen ervaren dat het heel goed voelt, en dat ik mag mediteren als een uitdrukking van zelf-zorg, niet van zelf-discipline. Verder ervaar ik Annemieke als een zeer zuiver, wijs en authentiek mens, met veel gevoel voor humor en speelsheid. Geaard en tegelijkertijd geïnspireerd.

Ik raad deze cursus aan iedereen aan die oog heeft voor kwaliteit, veiligheid, authenticiteit en zelfontwikkeling.

Serge – 46 jaar

 

Eind 2017- begin 2018 heb ik de cursus Intuïtieve ontwikkeling gedaan bij Annemieke. Ik had al eens een privé en zakelijke reading geboekt en dat is goed bevallen. Ik wist deels waar ik aan begon en ben ingestapt om mijzelf verder ontwikkelen. Elke lesochtend werd er een ander aandachtgebied behandeld en het geheel is mooi opgebouwd. Een aantal meditaties en oefeningen die in de les behandeld zijn kregen we digitaal toegestuurd en hiermee gingen we thuis verder oefenen. Deze oefeningen thuis zijn wel essentieel voor het slagen. Door regelmatig je momenten te pakken thuis is de werking veel dieper. De cursus heeft mij positief verrast en ik heb inzichten en vorderingen gemaakt die ik gehoopt had echter niet echt verwacht. De cursus is nu afgelopen en ik heb er nog steeds profijt van zowel in mijn privé als zakelijk. Een absolute aanrader voor eenieder die open staat om zichzelf verder te ontwikkelen en zichzelf beter wil leren kennen.

Henk-Jan, 47 jaar , zelfstandig ondernemer

 

Door de cursus gaat mijn intuïtieve weg steeds verder door. Dankzij de cursus leef ik echt vanuit een lichtere levenshouding, veel meer vanuit vertrouwen op het universum en dat ik me mag laten leiden. Echt bijzonder. Angst kan ik sneller herkennen en ombuigen naar liefde en vertrouwen. Beslissingen komen nu veel meer uit intuïtie, ik herken het meteen als het niet zo is. Veel dankbaarheid en vreugde in mij. Het is zo groots joh wat er gebeurt. Ik laat me steeds meer leiden door liefde, intuïtie, creativiteit en overgave.

Ingrid – 53 jaar – Lifecoach/trainer

 

Wat me elke keer weer trof was hoe makkelijk ik diep in mezelf kon afdalen door het veld dat Annemieke faciliteerde. De cursus heeft me een dieper besef gegeven dat ik niet alleen ben, dat er altijd lijntjes uit te gooien zijn, dat er steun is voor mij. De helderheid van Annemieke was ontzettend fijn in dit proces.

Anna

 

De training ‘intuitieve ontwikkeling’ kan ik van harte aanbevelen. Het leren in een groep waarbij tegelijkertijd veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling heb ik als erg krachtig ervaren. Het resultaat is dat ik mij autonomer en onafhankelijker voel geworden. Annemieke heeft een prettige manier van begeleiden. Ze heeft een duidelijk op-maat programma gemaakt en ze onderscheidt zich door haar humor, haar gestructureerde aanpak en aandacht die ze voor eenieder heeft.

Caroline – 46 jaar

 

De twee verdiepingscursussen die ik heb gevolgd bij Annemieke voelen voor mij als een schoonheidsbehandeling voor de ziel. In de bijeenkomsten met de groep komen op een geborgen manier alle facetten die ons vormen en voeden op het gebied van de zielsenergie aan de orde. Via meditaties, visualisaties, aurareading, tekenen, schrijven en andere technieken ben je een ochtend actief bezig met elkaar. Je ervaart op je eigen manier dat wat belangrijk voor je is en dit wordt door de warme sfeer in de groep en professionele begeleiding van Annemieke extra gedragen.
Naast de groepssessie is het fijn om gerichte opdrachten mee te krijgen en de bijbehorende geleide meditaties van Annemieke zijn ‘hartverwarmend en uitstekend in te passen in het dagelijkse leven. Door de combinatie van de groepssessie met de dagelijkse opdrachten geeft deze cursus je een geweldige basis om bewuster en dus veel beter te functioneren, en uiteindelijk goed/beter voor jezelf te zorgen.
De begeleiding van Annemieke is hartelijke en zorgvuldig.
Kortom, een traktatie voor de ziel!

Simonetta van den Berg

De verdiepingsgroep is enorm ondersteunend voor mijn proces. Naast de inzichten en goede moed waarmee ik iedere keer weer naar huis ga, is het fijn dat de anderen met me mee kijken. We leren veel van elkaar. Het herkennen van andermans proces geeft ook weer vertrouwen en inzicht in mijn eigen proces. Het is heel bijzonder om met elkaar dingen te delen. Het schept een mooie veilige band en stimuleert me om ruimte te blijven maken voor mezelf en mijn groei. Ook de korte readings geven weer een focus mee voor thuis.

Anoniem

 

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op