Ervaringen van anderen – Coaching naar essentie

De coaching met Annemieke heeft tot nu toe ontzettend veel voor mij betekend. Elke keer laat zij mij weer dingen zien waardoor ik verder kan groeien. Dingen waar ik zelf niet bij kon komen. In contact staan met mijzelf, mijn ware gevoelens werkelijk voelen en bovenal, het leren houden van mijzelf. Met veel geduld en duidelijk talent helpt Annemieke mij. Ze is een ontzettend lieve vrouw en ik noem haar dan ook echt mijn reddende engel. Ik heb lange tijd geen gevoel meer gehad, ik was angstig en extreem onzeker. Nu voel ik me gelukkig, stabiel en zelfverzekerder!

Suzan Rutten – 24 jaar – Student

 

Ik kom al meerdere jaren bij Annemieke. Het is onbeschrijfelijk met welke precieze en verfijndheid zij hele diepe lagen weet te doorzien en te omschrijven. Annemieke’s werk gaat vele lagen dieper dan psychotherapie, omdat zij in staat is tot de kern en de essentie door te dringen. Processen waar ik anders vermoedelijk tien jaar over had gedaan, hebben door mijn sessies bij Annemieke soms slechts enkele maanden in beslag genomen.

Haar kwaliteiten liggen naast haar heldere en diepe zien, ook in de enorme integriteit waarmee zij werkt. Zowel op gebied van relaties, werk of andere omstandigheden, kan zij in alle gevallen een grote waarde hebben door haar veelzijdigheid en diepe kunnen. Naast deze diepte biedt zij ook heel praktische handvaten en indien nodig, helder uiteengezette stappen aan.

Er zijn inmiddels ook vele mensen via mij naar haar toe gegaan, en niemand is ooit teleurgesteld bij haar vandaan gekomen. Voor mij is zij nu al geruime tijd, de enige aan wie ik mijzelf echt toe durf te vertrouwen.

Caroline Dusée – 38 jaar

 

Annemieke is een topper, een vrouw die haar vak verstaat. Vanaf het allereerste moment weet ze je op je gemak te stellen. Dit doet ze met humor, met lichtheid, met mildheid die nooit betuttelend wordt. Wie hier komt, komt om te groeien in bewustzijn. Daarvoor ben je bij Annemieke op de goede plek. Zij weet dat wat ze waarneemt in heldere taal te vatten, zonder zweverig of dramatisch te zijn. Daardoor biedt ze concrete informatie die past bij jouw ontwikkeling op dat moment. Vaak kun je hier praktische stappen uit destilleren voor je dagelijkse leven.

Fijn is ook dat Annemieke emoties niet schuwt. Ze is er zeker niet op uit, maar alles wat zich aandient is welkom, om te komen en om weer te gaan. Bij haar is er ruimte voor de Jij, voor de Ik, voor de Ziel die we ten diepste zijn.

Marleen – 31 jaar

 

Annemieke geeft je bij de coaching op een hele liefdevolle manier veel inzicht in jezelf. Waardoor je alles wat er in je leven gebeurd beter begrijpt. Dat zorgt ervoor dat je kunt groeien en vertrouwen krijgt in jezelf en in het leven. Je komt altijd blij en vol mooie inzichten bij Annemieke vandaan. Ook een Stilte Dag is een mooie ervaring.

Anna – 63 jaar

 

Een aurareading bij Annemieke leidde bij mij ook tot een verlangen naar een aantal coachsessies bij haar. De readings zijn helder en dichtbij. Eigenlijk herken ik alles wat er gezegd wordt en biedt het me een mogelijkheid om steeds meer bij mezelf thuis te komen doordat ik dingen beter leer begrijpen. Wat fijn is in de coachsessies is dat Annemieke terwijl ik in een proces van pijn of verwerking verkeer, zij ter plekke mee kan kijken hoe het er bij mij vanbinnen aan toe gaat. Dat helpt me drie stappen verder of dieper. Ik kom er altijd dankbaar vandaan en er verschuift echt iets in mijn fundament.

Sarah – 55 jaar

 

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op