CURSUS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

“Verdiepen in jezelf en Intuïtieve Ontwikkeling”

In deze intensieve cursus staat jouw persoonlijke en innerlijke groei centraal. De cursus bestaat uit acht ochtenden van 9:15 t/m 13:00 uur en vindt één keer in de drie á vier weken plaats. Je leert steeds meer je intuïtie als informatiebron te gebruiken.

  • Hoe kun je meer vanuit je hart leven in plaats van uit je hoofd?
  • Wat is de invloed van je gedachten en hoe ga je daar anders mee om?
  • Hoe leer je beter voor jezelf en voor je emoties zorgen?
  • Hoe leer je te verstaan wat jouw wijsheid en intuïtie aangeven?
  • Hoe meer je leert luisteren naar je innerlijke regie (hart en intuïtie) hoe beter je begrijpt waar jouw pad naar toe gaat en dat brengt balans. Zo ga je meer en meer leven vanuit je authentieke zelf en kan jouw potentie zich manifesteren.
    Leven vanuit je potentie maakt gelukkig, je doet immers waarvoor je bent geboren en dan klopt alles.

Aan de hand van je aura en chakra’s leer je je energie te ervaren en te begrijpen, waardoor je inzicht krijgt in jezelf. We besteden veel aandacht aan een goede veilige basis in jezelf (lichaamsbewustzijn, eigen wortels, vertrouwen), aan het contact met je hart, aan de diepere dimensies in jezelf (stilte, meditatie, ziel) en aan overgave in plaats van controle. Ook is er aandacht voor balans tussen binnen en buiten en mannelijk en vrouwelijk in jezelf.

Omdat ik met een klein groepje werk, max. 6 deelnemers, zal ik veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke groei.
Tijdens de cursus krijg je opdrachten mee om toe te passen en te oefenen in je dagelijkse leven. Naast het algemene huiswerk krijg je ook steeds een eigen opdracht mee die specifiek aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkeling. De cursus vraagt van jou dat je echt ruimte maakt om dagelijks bepaalde oefeningen, meditaties etc. te doen en om mij tussen de lessen door een verslagje te mailen van je ontwikkelingen. Van tevoren vraag ik je om een motivatie te schrijven.

Data
(Vrijdagochtend)

2020; start onder voorbehoud weer in het najaar.
Wil je op de wachtlijst voor de volgende cursus, stuur dan een mailtje

Tijd
9.15 t/m 13.00 uur

Prijs
€ 895,- (incl. btw, koffie/thee/lekkers, opnamen van meditaties/oefeningen voor thuis en persoonlijke begeleiding tussen
de lessen door.)

Locatie
Op mijn praktijk op de Rijsenburgselaan 11 in Driebergen.

“IK ERVAAR ANNEMIEKE ALS HELDER EN INTUÏTIEF WAARDOOR DE OEFENINGEN EN PERSOONLIJKE HUISWERKOPDRACHTEN VAN DE CURSUS…”

De cursus intuitieve ontwikkeling is intensief en heeft meerwaarde

Wil je nadenken over jouw persoonlijke en innerlijke groei? Dan is de intuitieve ontwikkeling cursus een absolute aanrader. Het is zeker een intensieve cursus, maar je zult er met een voldaan gevoel op terugkijken. Het is de bedoeling dat je in 8 ochtenden de cursus volgt. We trekken hier een lange morgen voor uit. Meestal zit er tussen de cursusochtenden een pauze van circa 3 of 4 weken. Waar het tijdens deze cursus om gaat? Leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Deze heb je tenslotte niet voor niets. Misschien heb je zelf ook weleens ervaren dat je als je je hart volgt de juiste beslissingen neemt.

De cursussen intuitieve ontwikkeling vinden plaats op vrijdag

Maak hier een aantal vrijdagochtenden voor vrij. Leer ook luisteren naar je innerlijke stem. Leer ervaren dat niet jouw gedachten leidend zijn. Gedachten zijn vaak afkomstig van de buitenwereld. Tijdens de cursus intuitieve ontwikkeling maak je contact met je hart, met de diepere dimensie in jezelf. Om de cursus extra effectief te maken, krijg je ook opdrachten mee. Deze kun je dan uitvoeren in de praktijk van elke dag. Er wordt algemeen huiswerk meegegeven dat voor iedereen hetzelfde is, maar je krijgt ook een opdracht die specifiek bij jou past.

Maximaal 6 personen tijdens intuitieve ontwikkeling cursus

Annemieke vindt het belangrijk dat er tijdens de cursussen intuïtieve ontwikkeling veel persoonlijke aandacht mogelijk is. Daarom zullen de groepen nooit te groot zijn. Per cursus zijn er maximaal 6 deelnemers. Wil je graag mee doen? Meld je dan aan via de website Hartenlicht. De locatie waar de cursus gegeven wordt bevindt zich in Driebergen. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van Hartenlicht? Schrijf je dan in voor de, wekelijks verschijnende, nieuwsbrief.

Lees meer

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op