CURSUS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

“Verdiepen in jezelf en Intuïtieve Ontwikkeling”

In deze intensieve cursus staat jouw persoonlijke en innerlijke groei centraal. De cursus bestaat uit acht vrijdagmiddagen van 13:15 t/m 17:00 uur en vindt één keer in de drie á vier weken plaats. Je leert steeds meer je intuïtie als informatiebron te gebruiken.

  • Hoe kun je meer vanuit je hart leven in plaats van uit je hoofd?
  • Hoe leer je te verstaan wat jouw wijsheid en intuïtie aangeven?
  • Hoe leer je vanuit je eigen basis te leven vanuit meer innerlijke veiligheid?
  • Wat is de invloed van je gedachten en hoe ga je daar anders mee om?
  • Hoe leer je beter voor jezelf, je energie en je emoties zorgen?
  • Hoe meer je leert luisteren naar je innerlijke regie (hart en intuïtie) hoe beter je begrijpt waar jouw pad naar toe gaat en dat brengt balans. Zo ga je meer en meer leven vanuit je authentieke zelf en kan jouw potentie zich manifesteren.
    Leven vanuit je potentie maakt gelukkig, je doet immers waarvoor je bent geboren en dan klopt alles.

Aan de hand van je aura en chakra’s leer je je energie (en die van anderen) te ervaren en te begrijpen, waardoor je inzicht krijgt in jezelf. We besteden veel aandacht aan een goede veilige basis in jezelf (lichaamsbewustzijn, eigen wortels, vertrouwen), aan het contact met je hart, aan de diepere dimensies in jezelf (stilte, meditatie, ziel, multidimensionaliteit) en aan overgave en vertrouwen in plaats van controle. Ook is er aandacht voor balans tussen binnen en buiten en mannelijk en vrouwelijk in jezelf.

Tijdens de cursus krijg je opdrachten mee om toe te passen en te oefenen in je dagelijkse leven. Naast het algemene thuiswerk krijg je ook steeds een eigen opdracht mee die we samen maken en die specifiek aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkeling. De cursus vraagt van jou dat je echt ruimte maakt om dagelijks bepaalde oefeningen, meditaties etc. te doen en om mij tussen de lessen door een verslagje te mailen van je ontwikkelingen. Van tevoren vraag ik je om een motivatie te schrijven.

Data 2023:

20/1,  10/2,  10/3,  31/3,  21/4,  12/5,  2/6,  23/6

mailtje

Tijd
13.15 t/m 17.00 uur

Prijs
€ 895,- (incl. btw, koffie/thee/lekkers, opnamen van meditaties/oefeningen voor thuis en persoonlijke begeleiding tussen
de lessen door.)

Locatie
Driebergen.

“IK ERVAAR ANNEMIEKE ALS HELDER EN INTUÏTIEF WAARDOOR DE OEFENINGEN EN PERSOONLIJKE HUISWERKOPDRACHTEN VAN DE CURSUS…”

Lees meer

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op