Cursus intuitieve ontwikkeling

De cursus intuïtieve ontwikkeling en verdiepen in jezelf is een enorm succes bij Hartenlicht. De deelnemers zijn verwonderd over wat de cursus hun brengt. Ze worden veel bewuster van zichzelf, doorzien hun patronen en overtuigingen en ontdekken hun groeimogelijkheden. Natuurlijk is er ook veel aandacht om je intuïtie te leren herkennen en te vertrouwen. Intuïtie is belangrijk om jezelf en het leven op een subtiele en heldere manier te kunnen begrijpen. Via je intuïtie leer je beter met je eigen energie om te gaan en ook je eigen energie of die van een ander te duiden. Tijdens de cursus werken we met meditatie, mindfulness, inzichtoefeningen, opstellingen, en allerlei oefeningen om het contact met je intuïtie te vergroten. Het is altijd prachtig om te zien hoe ieder zijn/haar groeiproces aangaat.

De cursussen intuïtieve ontwikkeling vindt plaats op 8 ochtenden

De cursus intuïtieve ontwikkeling en verdiepen in jezelf vindt meestal plaats op 8 vrijdagochtenden. Je leert te luisteren naar je innerlijke stem. Tijdens de cursus intuïtieve ontwikkeling maak je contact met je hart, met de diepere dimensies in jezelf. Om de cursus in je dagelijks leven te integreren krijg je ook opdrachten mee voor thuis. Ook krijgt iedere deelnemer een persoonlijke opdracht mee die aansluit bij zijn/haar spirituele- en persoonlijke groei.

Maximaal 6 personen tijdens intuïtieve ontwikkeling cursus

Tijdens de cursussen intuïtieve ontwikkeling en verdiepen in jezelf is er veel persoonlijke aandacht mogelijk omdat er per cursus maximaal 6 deelnemers meedoen. Dit maakt de cursus intensief en kun je een mooie spirituele groei doorgaan. Een kleine groep zorgt ook dat er een goede band tussen de deelnemers kan ontstaan. Iedereen voelt zich veilig en vertrouwd met elkaar en dat is een fijne basis om jezelf verder te ontwikkelen op spiritueel en persoonlijk gebied.

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op