MINDFULNESS

Mindfulness staat centraal bij cursus en retraites van Hartenlicht

Tijdens de stilte retraite, de stilte dag of stilte weekend, maar ook tijden de cursus spirituele ontwikkeling staat mindfulness en meditatie centraal. Merk je ook weleens dat je op de fiets zit en dat je gedachten al bij de volgende afspraak zijn? Veel mensen zijn bijvoorbeeld tijdens het eten koken allang bezig met het programma van de avond of de volgende dag. Als je niet aanwezig bent bij wat je doet dan versnippert je energie en de kwaliteit van wat je doet wordt een stuk minder. Ook beleef je er minder plezier aan. Dingen doen op de automatische piloot bevredigt niet. Wil je hier verandering in aanbrengen, dan kan mindfulness zeker wat voor je doen.

Mindfulness verhoogt de kwaliteit van je leven

Bij Hartenlicht kun je ervaren wat stilte en mindfulness met je doen. Leven zonder stress, in het hier en nu zijn, meer genieten en meer bewust Zijn, kan je leven zoveel rijker en mooier maken. Het verhoogt de kwaliteit van wat je doet omdat je echt aanwezig bent. Wat hebben al je bezigheden en contacten nog voor een kwaliteit als je zelf steeds met je aandacht er niet bij bent? In alle activiteiten van Hartenlicht speelt mindfulness, (zelf)liefde en stilte een belangrijke rol. Kijk op de website of een van de activiteiten je aanspreekt en wees welkom.

Mindfulness laat je meer leven vanuit liefde

Wanneer je in het moment aanwezig blijft leef je meer in verbinding met jezelf en met je omgeving. Je bent echt aanwezig en dat geeft zin aan je leven, je voelt dat je echt leeft. De verbinding met alles zorgt ook voor respect voor alles wat is. Mindfulness helpt je vanuit aandacht en verbinding te leven. Bij alle activiteiten van Hartenlicht is mindfulness een belangrijk onderdeel. Bewust leven begint bij mindfulness. Het brengt je meer in je hart, je gaat meer vanuit liefde leven. Liefde voor jezelf en voor je omgeving. Wees welkom om verder op de website te kijken of een van de activiteiten iets voor jou is.

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op