RETRAITE VAKANTIE

Retraite als vakantie

Sommige mensen zien de zomer retraite van Hartenlicht als een vakantie retraite. Vijf dagen helemaal voor zichzelf in stilte. Verwend worden op een prachtige plek, in een liefdevolle omgeving met lekker vegetarisch, biologische maaltijden, yoga, meditatie, wandelen, een prachtige tuin en een bad van diepe stilte. Alle tijd om jezelf eens te ontmoeten voorbij dat drukke hoofd en altijd maar van alles moeten. Dieper contact met je hart, ziel en lichaam, met je innerlijk regie en met de natuur. Mensen vinden stilte soms eng of saai. Het tegendeel is waar. Het is een zachte ruimte waarbinnen jij gewoon mag Zijn en in alle rust mag ontvouwen!

Ervaar rust, vrede en ontspanning tijdens deze vakantie retraite

Tijdens de stilteretraite van Hartenlicht stuur je je hoofd op vakantie. Door de stilte en de afwezigheid van andere afleidende input zoals smartphone, social media, volle agenda’s en andere verplichtingen kan alle stress bezinken. Je denken mag tot rust komen en dat brengt ook fysieke ontspanning. Vijf dagen helemaal voor jou. Tijdens de retraite helpt het programma je om de regie van je hoofd over te dragen aan je hart en dat voelt als een ware vakantie. Wanneer je met een groep de stilte in gaat wordt het stilte veld krachtiger en wordt het ook voor jezelf makkelijker om stil te worden. Zo draag je met jouw stilte ook bij aan de stilte van een ander. Na vijf dagen stilteretraite voelt het alsof je weken op vakantie bent geweest.

Annemieke Rodenburg organiseert de vakantie retraite

De persoon achter Hartenlicht is Annemieke Rodenburg. Al sinds 2000 geeft zij in de zomervakantie en in de kerstvakantie een retraite waardoor veel deelnemers dit zien of benutten als een vakantie retraite. Vaak zeggen deelnemers meer opgeruimd in hun hoofd en ontspannen in hun lichaam terug te komen van deze vakantie retraite dan van een gewone vakantie. Velen keren dan ook jaarlijks terug om mee te doen. Naast de rust en ontspanning die de vakantie retraite door de stilte, de meditaties, de yoga en mindfulness oefening geeft, brengt het ook groei en verdieping. Oude overtuigingen en patronen worden zichtbaar in stilte waardoor je ze makkelijker achter je kunt laten. Dit zorgt dat je ook thuis steeds meer in je rust en balans kunt blijven, want de retraite geeft je een beter en dieper contact met jezelf.

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op