SPIRITUELE ONTWIKKELING

Met spirituele ontwikkeling bedoelen we bij Hartenlicht; steeds meer worden wie je in essentie bent. Stilte, zelfliefde en intuïtie zijn belangrijk om te verstaan wie je bent voorbij al je aangeleerde patronen, conditioneringen en oordelende gedachten. Spirituele ontwikkeling is het groeien in bewustzijn. Hoe groter je bewustzijn, hoe meer je alle illusies doorziet en dit geeft steeds verder toegang tot je liefde en je ware vrije zelf.

Activiteiten bij Hartenlicht voor spirituele ontwikkeling

Hartenlicht bestaat om je de weg te wijzen naar je essentie en je te ondersteunen wanneer je je spiritueel wilt ontwikkelen. Zo kun je onder andere bij Hartenlicht een cursus volgen om je spiritueel en intuïtief te ontwikkelen, een verdiepingsgroep volgen als stimulans en ondersteuning bij je eigen groeiproces en natuurlijk deelnemen aan de maandelijkse stiltedag of de zomer- of winter stilteretraite. De cursussen vinden plaats in Driebergen en de Retraites en Stilte Dagen in Werkhoven, net onder Utrecht. Ook kun je een coaching traject starten waarbij jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal staat. Je krijgt dan opdrachten en meditaties mee die precies op jou zijn afgestemd. Natuurlijk draagt een of meerdere keren een aurareading ook bij aan je spirituele ontwikkeling. Hartenlicht wil je graag helpen om van stress naar ontspanning, van angst naar vertrouwen, van denken naar intuïtie en van hoofd naar hart te transformeren.

Stilte retraite als voeding voor spiritueel ontwikkeling

Ook de stilte retraites zijn ideaal wanneer je jezelf spiritueel wilt ontwikkelen. Stilte geeft veel inzicht in jezelf, in je gedachten en in je patronen. Je mag steeds meer alle ruis en illusies loslaten, meer naar de eenvoud, puur Zijn. Landen in je essentie, je eigen wijsheid verstaan en diep ervaren wie je werkelijk bent. De wijsheid en de weg van je hart is bij alle activiteiten van Hartenlicht belangrijk, net als de stilte, mindfulness en meditatie. Maar ook humor en stevigheid zijn altijd aanwezig bij Hartenlicht om jouw persoonlijke spirituele ontwikkeling te ondersteunen. Kijk verder op de website om meer te lezen over alle activiteiten die jouw spirituele ontwikkeling kunnen bevorderen.

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op