Spirituele opleidingen

Spirituele opleidingen bij Hartenlicht

Wil je je zelf spiritueel ontwikkelen en zoek je een leuke diepgaande spirituele opleiding dan is de cursus “Verdiepen in jezelf en Intuïtieve ontwikkeling” misschien wat voor jou. Een intense cursus waarbij het ontwikkelen van je intuïtie centraal staat, maar er ook veel aandacht is voor zelfliefde en een goede stevige veilige basis in jezelf. Intuïtie is belangrijk om jezelf en het leven op een subtiele en heldere manier te kunnen begrijpen. Via je intuïtie leer je beter met je eigen energie om te gaan en ook je eigen energie of die van een ander te duiden. Tijdens de cursus werken we met meditatie, mindfulness, inzichtoefeningen, opstellingen, en allerlei oefeningen om het contact met je intuïtie te vergroten.

Verdiepingsgroep – opleiding voor spirituele ontwikkeling.

Ook kun je deelnemen aan een verdiepingsgroep. Iedere zes of 8 weken kom je samen op een ochtend of middag om met een vertrouwd groepje mensen aan het werk te gaan met je eigen ontwikkelingsvraag op het gebied van spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Intervisie, meditatie, korte readings en andere oefeningen helpen je om jezelf verder te transformeren naar meer balans en meer bewustzijn. Ook de retraite en stilte dagen zijn belangrijk voor je spirituele ontwikkeling. Op de website van Hartenlicht kun je hier meer over lezen. Ook kun je op de website diverse audio-meditaties luisteren om je spiritualiteit te verdiepen. Neem gerust een kijkje.

Individuele opleiding spirituele ontwikkeling

Naast de opleidingen voor spirituele ontwikkeling die je met een groep volgt, kun je bij Hartenlicht ook kiezen voor een individuele training zoals een aura reading of een coaching traject. Je krijgt dan een intensieve begeleiding bij jouw groei die precies op jouw spirituele ontwikkeling is afgestemd. Iedereen bevindt zich immers weer in een andere fase. Iedereen is op een eigen manier onderweg op zijn/haar pad. Zo is het mogelijk om een persoonlijke opleiding spirituele ontwikkeling te volgen helemaal op maat.

Contactgegevens

Praktijkadres:
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel 06 45 780 295
annemieke@hartenlicht.nl

KVK 30265596
BTW 146768991B01

Neem contact op